• Son
OVBBESS Mandala Süsleyen Stencil Araçları Boyama Kiti Stylus Süsleyen Araçları Dahil Stencil, Boya Tepsisi (17 Paket)

OVBBESS Mandala Süsleyen Stencil Araçları Boyama Kiti Stylus Süsleyen Araçları Dahil Stencil, Boya Tepsisi (17 Paket)

₺ 27.90
İşlenmemiş

Sayısı

Mükemmel Noktalar Yapın-Her düz akrilik kalem hassas bir şekilde kesilir ve güzel sanatlar yaratmak için kayalar, kağıt, gerilmiş tuval veya diğer birçok yüzeyde nokta boyama veya mandala sanatı oluşturmak için mükemmeldir.nokta yapma, kil dikişleri karıştırma, kayalar üzerinde boyama için mükemmel.Mandala Şablonlarının farklı boyutları, farklı sanat yaratma gereksiniminizi karşılar.Temizlemesi ve Yeniden Kullanımı Kolay-Akrilik plastik mandala süsleme aletlerinin ve çelik kalemin nemli bir bez veya kağıt havluyla temizlenmesi kolaydır.Farklı kullanımınız için çok kolaylık.Yeni Moda Mandala Sanat Aracı -.Farklı boyuttaki boya fırçaları, kalın vuruşlardan ince detaylara kadar boyama ihtiyaçlarınızın çoğunu karşılayacaktır.Nokta sanatı yapmayı seven insanlar için şiddetle tavsiye edilir.OVBBESS Renk : gösterildiği gibi renkmalzeme : Plastik + akrilikuygulama : 1. Mandala desenini boyamak ve yapmak için kullanmak ve ahşap, tuval, kumaş, metal, mobilya ve duvar sanatı dahil olmak üzere çoğu düz yüzeye uygulamak. n2.Mandala dotting stencil, mandala resminizi tasarlarken noktalarınızı bulmanıza ve tüm süreç boyunca sanatsal yaratıcılığınızı geliştirmenize yardımcı olabilir.Şartname : Mandala Süsleyen alet takımı Tuval üzerine mandala boyama veya sanat için çapı 1-11mm arasında değişen 8 Parçalı Akrilik Çubuk Seti.Paket içeriği : 8 x Akrilik Çubuklar5 x akrilik tutamak Çift taraflı stil3 x Plastik şablon (rastgele stil atamayı kabul etmez)1 x Boya tepsisisadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.Not : Işık çekimi ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Ölçüm izin verilen hata+/- 1-3cm olduğunu.

Ürün hakkında

Mandala Dotting Tools Set 8 Piece Acrylic Rod Set ranging from 1-11mm in diameter for mandala painting or art on canvas. :
Package Contents:
8 x Acrylic Rods :
5 x Acrylic handle Double sided stylus :
3 x Plastic stencil (random style Do not accept designation) :
1 x Paint tray :
Only the above package content, other products are not included. :
Note:
Light shooting and different displays may cause the color of the item in the picture a little different from the real thing. The measurement allowed error is +/- 1-3cm.

Benzer teklifler