• Son
WHXL taşınabilir oto kaloriferi, 12 V 150 W 2 in 1 hızlı ısıtma araba fanı buz çözücü araba amplifikatör soğutma fanı

WHXL taşınabilir oto kaloriferi, 12 V 150 W 2 in 1 hızlı ısıtma araba fanı buz çözücü araba amplifikatör soğutma fanı

₺ 0.00
İşlenmemiş

Sayısı

(Kullanımı Kolay) - Kolay kullanım,sadece 12 V/24 V aracınızın sigara soketine takın ve açın.Etkili defrost veya hızlı pencere demist çok yol almak ve hedef almak verir. (2'si 1 arada Soğutma ve ısıtma Fonksiyonu) - Anahtarı değiştirin ve sıcak hava veya soğuk fan hemen çıkar.Bu ısıtıcı, pencere ve ön camların buzunun çözülmesi veya buğu çözülmesi için idealdir.Ayrıca sadece yaz aylarında sizi serinletmek için bir fan olarak kullanılabilir. (Taşınabilir Araç Buz Çözücü) - 180 derece dönebilen destek tutucusu ve kullanışlı bir tutamak ile .Kompakt boyutu, taşınabilir ve kullanımı rahat.Düşük enerji kaybı, düşük gürültü, ateş yok. (Geniş uygulama)- Anında ısıtma, otomatik aşırı ısınma protect.so ısıtıcıya / buz çözücüye her zaman kolayca ulaşabilirsiniz.Otomobil, kamyon, araç, klima ve diğer yaygın olarak kullanılan cihazlarda yaygın olarak kullanılırlar.Tüm 12 V Araç Arabalar için Fit.bizim dükkan hoş geldiniz.Fabrikamız tarafından üretilen otomobil buz çözücü, işçilik açısından titiz, şekil bakımından benzersiz, renk bakımından farklı ve dayanıklıdır.Herhangi bir sorunuz varsa, danışma için bize e-posta çekinmeyin!.Özellik : 1.180 derece döner tutucu, serbest ayar2.Kullanımı kolay, doğal ve sıcak rüzgar arasında bir anahtar3.Geniş rüzgar çıkışı, Verimli ısıtma / soğutma4.Küçük taşınabilir boyut, görünümünüzü engellemez5.Premium malzeme, tam koruma6.Evrensel araba türleri için 12 V7.Düşük noise Specification : 1.Malzeme : plastic2.Malzeme : ABS3.Güç : 12 V, 150 W4.Boyut : 6. 5x12cm5.Kablo Uzunluğu : 1. 5 M6.Ağırlık : 374g Fixing yöntemi : Kaymaz ped üzerine sabitlenebilir veya çift taraflı yapıştırıcı ile sabitlenebilir.- Kurulumu ve Kullanımı Kolay : araba ısıtıcısını kaymaz bir paspasın üzerine sabitleyin veya çift taraflı bir bant kullanın, ardından aracınızın çakmak soketine 12 V takın ve açın.Tek tuşla Doğa ve sıcak rüzgar arasında geçiş yapmak çok kolay ve kullanışlıdır.Kışınızı ısıtabilir/yazınızı serinletebilir, böylece hedefinize güvenli ve rahat bir şekilde seyahat edebilirsiniz.Bizim araba buz çözücü açık ve seyahat için uygundur.Bu ürün ayni alınır ve boyut manuel olarak ölçülür.Gerçek ürünün küçük bir hatası var.Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmek için bir e-posta gönderin, istediğiniz zaman size cevap vereceğiz, mutlu bir alışveriş diliyorum!.

Ürün hakkında

1.Material:
plastic
2.Material:
ABS
3.Power:
12V ,150W
4.Size:
6.5x12cm
5.Cable Length:
1.5M
6.Weight:
374g
Fixing method:
It can be fixed on the anti-skid pad or fixed with double-sided adhesive.
-Easy to Install & Use:
just fix the car heater on a non-slip mat or use a double-sided tape, then plug it into your vehicle's cigarette lighter socket 12V and turn it on. Switching between Nature and hot wind with one button, it is very easy and convenient. It can warm your winter/cool you summer so that you can travel safely and comfortably to your destination.
Our car defroster is suitable for outdoor and travel. This product is taken in kind, and the size is manually measured. The actual product has a slight error. If you have any questions, please send an email to contact us, we will answer you at any time, I wish you a happy shopping! :

Benzer teklifler