• Son
Yeni Kuru ıslak Genel Yetişkin kaymaz Dayanıklı Aşk kalp desen palto askılık portmanto Sevimli Kalp kurutma Rafı (3-Siyah)

Yeni Kuru ıslak Genel Yetişkin kaymaz Dayanıklı Aşk kalp desen palto askılık portmanto Sevimli Kalp kurutma Rafı (3-Siyah)

₺ 159.60
İşlenmemiş

Sayısı

100 % marka yeni ve yüksek kaliteli.Ürün Detayları : .Tip : askı / kurutma rafı.Malzeme : yüksek kaliteli ABS.Kalabalık için uygun : general.Ürün Detayları : Kalabalık için uygun : genelrenk : pembe/beyaz/siyah/mavi / yeşilboyutu : yaklaşık 40*22*0.5cm100 % brand new ve yüksek quality Type : askı/kurutma rack Material : yüksek kalite ABSFeatures : 1. Klasik tasarım : sevimli kalp şeklinde tasarım, zarif ve güzel, hayatı süslüyor.2. Yüksek kaliteli malzemeler : yüksek kaliteli ABS yapılmış, toksik olmayan ve çevre dostu, kullanımı rahat ve iyi yük taşıyan.3. Herhangi bir kıyafeti düzenlemenize, güvenli ve zeminden uzak tutmanıza yardımcı olabilir ve ıslak giysileri kurutmak için de kullanılabilir.4. Paslanmaz çelik asılı kafa 360° döndürülebilir, bu da kırılması ve deforme olmaması kolay değildir.5. Kaymaz ince çizgiler tasarımı, kayışlı giysiler düşmekten korkmaz.6. Dayanıklı ve taşınabilir, evlerde, giyim mağazalarında, çamaşırhanelerde vb.İç ve dış mekan kullanımı için uygundur.7. Bunu herkese hediye olarak verebilirsin.Ambalaj : Ayrı ayrı paketlenmişpaket içerir : askı*10 Lütfen not : Ürünler en son modele göre gönderilir, lütfen gerçek ürüne bakın. (Genellikle büyük değişiklikler olmaz) Ipuçları : ekran bağlı olarak, renk sapmaları oluşabilir.Boyut elle ölçülür, bazı farklılıklar olabilir.Anlayışınız için teşekkür ederiz ve size en iyisini diliyorum.

Ürün hakkında

Benzer teklifler